Voorzitter  Van Belle Rik  Hertogenstraat 46 - 8200 Sint Andries   050387643  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Ondervoorzitter  Thomas Jean-Marie      
 Secretaris  Pluvier Dany      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester  Van Ryckeghem  Michael      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Commissaris  Roels Johnny      
 Commissaris  Van Belle Ine      
 Commissaris  Van Moorter Patrick      
         

 

De K.V.Sint Baafsschutters verklaren hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.
De nieuwe Europese privacyregelgeving of GDPR zijn reeds van kracht en worden de regels omtrent het gebruik van persoonsgegevens strenger.
De Sint Baafsschutters club hecht veel belang aan uw privacy en gebruikt die enkel voor.

•  De ledenadministratie.

•  Het bezorgen van de uitnodigingen voor de activiteiten, de nieuwsbrief van onze afdeling.
•  De ledenverzekering.
•  De website. (namen op competitie lijst en foto's slechts te bekijken na code invoeren)
   Bij het nemen van club of groep foto's wordt er altijd mondeling goedkeuring gevraagd aan de betrokken personen voor deze genomen wordt.


Indien je je gegevens wil inkijken of niet akkoord bent met bovenstaande kan je dit steeds via mail melden aan de voorzitter of secretaris van de K.V.Sint Baafsschutters.